לכם נותר רק לבחור טעם ולצלול לעולם חדש של חוויות וריגושים עם "חווית הצ'אי" של ויסוצקי!!!
מוכנים למשקה המושלם לחורף הקרוב ? ☕
לאטה צ'אי מסאלה עוצמתי ומושחת של מיס פטל
מצרכים:
1 תיון צ'אי מסאלה
1/3 כוס מים רותחים
¾ כוס משקה סויה בריסטה של תנובה Alternative
להגשה:
מעט קינמון טחון
מקל קינמון
כוכבי אניס
אופן ההכנה:
- טובלים את התיון במים הרותחים ומשרים למשך 4-5 דקות
- מחממים את משקה הסויה ומקציפים אותו
- מוציאים את התיון מהכוס ומוסיפים את המשקה המוקצף
- מוסיפים מקל וניל, כוכב אניס ומפדרים בקינמון מלמעלה
- מגישים חם ומתפנקים!
לאטה שוקולד צ'אי שקדים של מיס פטל
המצרכים למנה אחת:
1/3 כוס מים רותחים
1 תיון צ'אי שקדים
1/2 כוס בריסטה משקה שיבולת שועל של תנובה Alternative
30 גרם שוקולד מריר קצוץ
לעיטור:
2 כפות בריסטה משקה שיבולת שועל
שוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה:
- מכניסים את התיון למים רותחים וממתינים 5 דקות
- בינתיים מחממים את החלב עד לסף רתיחה
- מוסיפים את השוקולד לחלב החם ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה
- מוציאים את התיון מהכוס ושופכים את תערובת השוקולד לתוך כוס הצ'אי ומערבבים
- מקציפים מעט חלב ושופכים מהקצף מעל המשקה
- מגרדים מלמעלה שוקולד מריר, מגישים ומתפנקים
לאטה צ'אי ורדים של מיס פטל
המצרכים:
1 תיון צ'אי ורדים
1/3 כוס מים רותחים
2/3 כוס משקה שקדים בריסטה של תנובה Alternative
להגשה:
2 כפות מיני מרשמלו
פטל טרי או מיובש
אופן ההכנה:
- טובלים את התיון במים הרותחים ומשרים למשך 4-5 דקות
- מחממים את משקה השקדים ומקציפים אותו
- מוציאים את התיון מהכוס ומוסיפים את המשקה המוקצף
- מוסיפים מלמעלה מיני מרשמלו ופטל
- מגישים חם ומתפנקים:)
אז כל שנותר לכם הוא להכין, לטעום ולצלול לעולם חדש של טעמים שלא הכרתם!
שיהיה לרוויה 🙂