חווית הצ'אי - כל מה שצריך ליצירת מתכוני לאטה משוגעים ומפנקים!

לכם נותר רק לבחור טעם ולצלול לעולם חדש של חוויות וריגושים עם "חווית הצ'אי" של ויסוצקי!!!

 

מוכנים למשקה המושלם לחורף הקרוב ? 

 

לאטה צ'אי מסאלה עוצמתי ומושחת של מיס פטל

מצרכים:
1 תיון צ'אי מסאלה
1/3 כוס מים רותחים
¾ כוס משקה סויה בריסטה של תנובה Alternative

להגשה:
מעט קינמון טחון
מקל קינמון
כוכבי אניס

 

אופן ההכנה:

  1. טובלים את התיון במים הרותחים ומשרים למשך 4-5 דקות
  2. מחממים את משקה הסויה ומקציפים אותו
  3. מוציאים את התיון מהכוס ומוסיפים את המשקה המוקצף
  4. מוסיפים מקל וניל, כוכב אניס ומפדרים בקינמון מלמעלה
  5. מגישים חם ומתפנקים!

לאטה צ'אי מסאלה עוצמתי


לאטה שוקולד צ'אי שקדים של מיס פטל

המצרכים למנה אחת:

1/3 כוס מים רותחים
1 תיון צ'אי שקדים
1/2 כוס בריסטה משקה שיבולת שועל של תנובה Alternative
30 גרם שוקולד מריר קצוץ

לעיטור:
2 כפות בריסטה משקה שיבולת שועל
שוקולד מריר מגורד

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את התיון למים רותחים וממתינים 5 דקות
  2. בינתיים מחממים את החלב עד לסף רתיחה
  3. מוסיפים את השוקולד לחלב החם ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה
  4. מוציאים את התיון מהכוס ושופכים את תערובת השוקולד לתוך כוס הצ'אי ומערבבים
  5. מקציפים מעט חלב ושופכים מהקצף מעל המשקה
  6. מגרדים מלמעלה שוקולד מריר, מגישים ומתפנקים


לאטה צ'אי ורדים של מיס פטל

המצרכים:

1 תיון צ'אי ורדים
1/3 כוס מים רותחים
2/3 כוס משקה שקדים בריסטה של תנובה Alternative

להגשה:
2 כפות מיני מרשמלו
פטל טרי או מיובש

 

אופן ההכנה:

  1. טובלים את התיון במים הרותחים ומשרים למשך 4-5 דקות
  2. מחממים את משקה השקדים ומקציפים אותו
  3. מוציאים את התיון מהכוס ומוסיפים את המשקה המוקצף
  4. מוסיפים מלמעלה מיני מרשמלו ופטל
  5. מגישים חם ומתפנקים:)

לאטה צ'אי ורדים

אז כל שנותר לכם הוא להכין, לטעום ולצלול לעולם חדש של טעמים שלא הכרתם!

שיהיה לרוויה 🙂

לחצו כאן לרכישת מוצרי "חווית הצ'אי">>