צ'אי הודי מסורתי

הטעמים העזים, הניחוחות המשכרים והטוויסט המעט חריף שנשאר בסוף כל לגימה... למכורים לצ'אי ולאלו שעדיין לא התמכרו, מוגש באהבה מתכון למשקה שההודים שותים כבר מאות שנים, והם יודעים למה.

מרכיבים:

2 כוסות מים

2 פרוסות ג'ינג'ר

מקל קינמון

5 תרמילי הל

3 תרמילי ציפורן

3 גרגרי פלפל אנגלי

רבע כפית אגוז מוסקט טחון

כוס תה שחור קלאסי / צ'אי בדואי / צ'אי מסאלה

2 כפיות סוכר חום

1.5 כוס חלב מכל סוג

מרתיחים בסיר את כל המרכיבים מלבד החלב. נותנים להם לרתוח כדקה.

מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה.

שופכים דרך מסננת לשתי כוסות.

כוסות צ'אי