קבוצת ויסוצקי     

יצרנית ויצואנית התה המובילה בישראל, נוסדה בשנת 1849 ברוסיה ומשנת 1935, השנה בה הוקם המפעל הראשון בארץ, היא ממשיכה במסורת של ייצור תה בישראל, תוך שהיא פועלת בעקביות לקידום תרבות התה בישראל. חברת ויסוצקי מובילה את קטגוריית התה בארץ. החברה מייצרת ומשווקת מגוון מוצרים רחב הכולל סוגי תה וחליטות שונים. בסה"כ מיוצרים בויסוצקי למעלה מ- 200 מוצרים שונים. הודות לניסיון, למומחיות ולחדשנות שמציעה החברה, הפך במרוצת השנים השם ויסוצקי שם נרדף לתה. ויסוצקי מחוייבת לספק לצרכניה איכות בלתי מתפשרת בכל פרט ופרט ממרכיבי המוצר, התאמה לטעם הישראלי, חדשנות מתמדת ושירות נאמן. משרדי הנהלת החברה ממוקמים בבית ויסוצקי בתל אביב, במקום בו שכן מפעל התה בעבר.

 

מפעל התה

מפעל התה של ויסוצקי  נמצא באזור התעשייה בקדמת גליל, והוא המפעל הגדול בארץ לייצור תה, המיועד לשוק המקומי ולייצוא לרחבי העולם. המפעל מצויד במיכון הטכנולוגי המתקדם ביותר בעולם, ובו מיוצרים כל סוגי התה וחליטות הצמחים והפירות, הן בשקיקים והן בתפזורת.

מפעל התה של ויסוצקי נושא תקני אבטחת איכות בינלאומיים גבוהים, ביניהם תקן ניהול איכות   ISO 9001 :2015.

ויסוצקי מקיימת מערכת בטיחות מזון  HACCP העומדת בדרישות התקן ISO 22000:2005 , תקן איכות הסביבה ISO 14001:2004, ותקן בטיחות וגהות בתעסוקהOSHAS 18001:2007.

בנוסף עומד המפעל בדרישות משרד הבריאות לתנאי ייצור נאותים (GMP) .

 

שיווק והפצה

ויסוצקי מפיצה את מוצריה ישירות לחנויות קמעונאיות, מרכולים ורשתות שיווק.
בנוסף, החברה מספקת שירות ללקוחות גדולים כגון: צה"ל, זרועות הביטחון, אל-על ולקוחות מוסדיים אחרים.
ויסוצקי מפעילה מערך שיווק והפצה ייחודי לחברות קייטרינג, בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קיוסקים ומזנונים. סך כל מספר לקוחות החברה עולה על 7,000.
מרכזי מכירות אזוריים של ויסוצקי ערוכים לשרת כל לקוח ברחבי הארץ ונעזרים במערך ניהול ובקרה ממוחשב, במשאיות ורכבי חלוקה. כל מרכז הפצה נתמך במערכת דיווח המקושרת אל מטה החברה בתל אביב באמצעות רשת ניהול ממוחשבת.

ריצפת הייצור של מפעל התה של ויסוצקי