עוגת תפוזים ברגמוט

טוויסט משכר לעוגת מיץ התפוזים הלחה, הריחנית והנהדרת, ספוגה בניחוחות הדרים ומושלמת לצד כוס תה של אחר צהריים חורפי.

מרכיבים:

3 ביצים

2/3 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 כוסות מיץ תפוזים

1 שקית סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

3 כוסות קמח

5-6 כמה טיפות תמצית ברגמוט (או 1/4 כוס תה ארל גריי שנחלט במשך כ- 20 דק')

כף גרידת קליפת תפוז

מערבבים את השמן, הביצים והסוכר, מוסיפים מיץ תפוזים. מערבבים את החומרים היבשים ומאחדים עם כל השאר לעיסה חלקה. אופים 40 דקות ב- 180 מעלות. מפזרים אבקת סוכר.

עוגת תפוזים