חגיגת תה

שוקו בניחוח צ'אי מסאלה

המצרכים:
  • 2 שקיק תה צ'אי מסאלה ויסוצקי
  • 2 ליטר חלב
  • 250 מ"ל מים מינרליים
  • 200 גרם סוכר חום בבהיר
  • 250 גרם שוקולד מריר 70% קצוץ
  • 250 גרם שוקולד חלב 36% קצוץ
אופן ההכנה:
  • מחממים בסיר את המים, החלב והשקיקים מבלי להרתיח.
  • מוציאים את השקיקים וסוחטים אותם בעדינות.
  • מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים פנימה את שני סוגי השוקולד, מכבים את האש ומערבבים היטב לנוזל החלק.
  • מסננים ומגישים מיד או מצננים ומחממים לפני ההגשה בסיר או במיקרו בעדינות.