חגיגת תה

משפחת הצ'אי - מלבי צ'אי ורדים

המצרכים (ל-10 כוסות אישיות):
  • 1 ליטר חלב
  • 4 שקיקי צ'אי ורדים ויסוצקי
  • 150 גרם סוכר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 75 גרם קורנפלור
לקישוט:
  • סירופ גרנדין
  • פיסטוק קלוי קצוץ
  • קוקוס
  • תותים טריים
אופן ההכנה:
  • מחממים את החלב, סוכר וצ'אי ורדים בסיר מבלי להרתיח.
  • מכבים את האש, מכסים את הסיר וממתינים כ- 10 דקות.
  • בינתיים, מערבבים את השמנת והקורנפלור לתערובת חלקה.
  • מוסיפים מעט מהחלב לתערובת ומחזירים הכל לסיר.
  • מוציאים את השקיקים ומבשלים את הקרם על אש קטנה תוך כדי ערבוב מתמיד
    עד להסמכה (בערך 4-5 דקות).
  • מחלקים לכוסות ומכסים בניילון נצמד – מקררים היטב לפחות 4 שעות או עדיף ללילה.
  • מפזרים מלמעלה סירופ וקישוטים ומגישים קר.